001_Synergy_Hum___www_20_x_40___3_cmyk 
    

ReferentiesMonuta_Klein_copy
Wij bevelen Ronald en Karin van Synergy zeker aan als een kundige en betrouwbare partij. We zijn blij dat we Ronald en Karin op het spoor kwamen toen wij op korte termijn een livestream nodig hadden. Wij werken in de uitvaartzorg. Zij begrepen direct: een uitvaartdienst kun je niet overdoen, dus het moet meteen goed gaan. Alles werd tot in de puntjes voorbereid. De uitzending verliep vlekkeloos. En niet onbelangrijk: het zijn daarbij ook nog eens heel aardige mensen.

Gerrit Klein, uitvaartverzorger bij Monuta Adrienne Klein (Walcheren, Zld.)

livestream portaal 3_2
Livestream tijdens een uitvaart is op dit moment niet weg te denken. Door alle maatregelen mogen er maar maximaal 30 personen aanwezig zijn bij een uitvaart. Wanneer er een livestream is kunnen mensen op afstand mee kijken naar de afscheidsdienst. De afgelopen keren heb ik mogen samenwerken met Ronald en Karin van synergy. Zij hebben op verschillende locaties een livestream verzorgd waar ik ze erg dankbaar voor ben!! Meteen vanaf het begin was er een vertrouwd gevoel en wist ik zeker dat ik op hun kon bouwen. Schakelen via mail en telefoon en meteen regelde ze alles wat er voor nodig was. Ze gaan zeer professioneel te werk en tijdens een dienst zijn ze heel erg op de achtergrond aan het werk. Zo fijn als je door bijzondere omstandigheden mensen mag ontmoeten die ja anders niet had ontmoet. Ronald en Karin heel veel dank voor jullie fijne begeleiding!!

Bianca Tange - Eigen stijl uitvaartzorgLogoP_USD_Monuta
Bij het regelen van een uitvaart voor één van onze cliënten kregen wij de opdracht om een livestream te verzorgen tijdens een dienst in de kerk en op de begraafplaats.
De kerk beschikte reeds over de mogelijkheid voor live-streaming maar voor streamen vanaf de begraafplaats moest een oplossing gezocht worden.
Ook moet er op de begraafplaats een professionele geluidsinstallatie voorzien worden.
Daarbij was de wens dat voor het mee beleven van de dienst en de begrafenis eenzelfde kanaal gebruikt zou worden.
I.v.m. de beperkingen vanwege Covid-19 was er een maximum aantal van 30 genodigden in de kerk.
In een ander gebouw zou een tweede groep personen aanwezig zijn om via een groot scherm met geluidsinstallatie de stream te kunnen volgen.
 
Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Synergy om één en ander te regelen en dit is dan ook vlekkeloos verlopen.
De locaties werden zorgvuldig bekeken alsmede de technische mogelijkheden aldaar. Wat er niet was heeft Synergy mogelijk gemaakt.
Beeld en geluid in de extra zaalruimte, de live-stream en professionele geluidsinstallatie op de begraafplaats en de koppeling met de live-stream van de kerk.
Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland is jullie zeer erkentelijk. Ook onze opdrachtgever was bijzonder tevreden.

Rien de Bruijne - Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland


Uitvaartverzorging