[Registreren/Inloggen] (Help?)

Datum: March 24th 2020




Beste lezer, 

We willen je hierbij in een vervolgbericht informeren over Padma en het coronavirus.

Gisteren 23 maart zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd tegen het coronavirus. Eén van deze maatregelen is het verbod op bijeenkomsten tot 1 juni, ook bij minder dan 100 personen. 

Betekent dit nu dat alle groepsvorming is verboden? De overheid geeft aan dat dit niet het geval is op plaatsen en locaties waar geen verbod op groepsvorming geldt, maar dat wel altijd 1,5 meter afstand moet worden gehouden. Zie de veelgestelde vragen op de website van de rijksoverheid:

Wat betekent een verbod op groepsvorming?
Door het beperken van sociale contacten is de kans kleiner dat je elkaar besmet. Een burgemeester kan bepalen dat een bepaalde locatie, wijk of straat een verbod op groepsvorming krijgt. Dit betekent dat er op deze plaats geen groepsvorming mag plaatsvinden met meer dan 3 personen. Van verboden groepsvorming is sprake als drie of meer mensen niet de 1,5 meter afstand in acht nemen en die geen huishouden vormen.

Is alle groepsvorming verboden?
Niet binnen gezinnen/huishoudens en op plaatsen en locaties waar geen verbod op groepsvorming geldt. Maar altijd geldt: houd afstand tot elkaar van tenminste 1,5 meter.

Dit betekent dat groepslessen nog altijd mogelijk zijn zolang 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Ook voor 1-op-1 sessies blijft Padma geopend. Het besluit om in de Zonnebloem geen koffie/thee en etenswaren te nuttigen blijft van kracht, in ieder geval tot 6 april. 
Uiteraard kan iedere docent en therapeut zijn of haar eigen afweging maken over het al dan niet door laten gaan van lessen en behandelingen. De meeste groepslessen zijn de komende periode geannuleerd.

Voor Padma betekent dit alles helaas wel dat we in financieel moeilijk vaarwater komen. Nauwelijks inkomsten terwijl de kosten doorlopen. We zijn daarom met de Triodos bank in gesprek over mogelijke oplossingen om de komende tijd door te kunnen komen. De bank heeft altijd zeer positief tegenover Padma gestaan en we hebben goede hoop dat we met hen tot een regeling kunnen komen. We hopen Padma hiermee in leven te kunnen houden tot de tijd dat de ergste corona crisis voorbij is. Zodat Padma ook in de toekomst een plek kan blijven bieden, voor docenten, therapeuten, vrijwilligers en bezoekers. Natuurlijk houden we jullie hiervan op de hoogte.

We wensen iedereen gezondheid toe in lichaam en geest!

Hartelijke groet,
namens het Padma-bestuur

© padma nieuwsbrief coronavirus 17 maart 2020
  
  Verwerijstraat 51A ● 4331 TB ● Middelburg


Je bent geabonneerd op de lijst "Padma Nieuwsbrief" (PN@synergie.nu)
met het emailadres: example@example.com

Je kunt je te allen tijde afmelden via de volgende link:
afmelden

Of maak gebruik van het volgende formulier om je opnieuw aan te melden:
formulier

Als er toch problemen zijn kun je altijd contact opnemen met de beheerder:
beheerder

Privacy Policy:
Wij respecteren uw privacy en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. U kunt uw gegevens zelf beheren of verwijderen. Uw gegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

Adresgegevens:
Verwerijstraat 51A 4331 TB Middelburg




<< Previous:
Padma Nieuwsbrief coronavirus 16 maart 2020


|  Archive Index  |

Next: >>
Padma Nieuwsbrief juni 2020

(archive rss , atom )

Verstuur bovenstaande nieuwsbrief naar een kennis




Graag de letters uit onderstaand plaatje intypen:

in het archief van deze lijst:


Nieuws, aanbod, informatie en ontwikkelingen bij Padma.
Aan- of afmelden:  

* Verplicht



Ga terug naar Padma