[Registreren/Inloggen] (Help?)

Datum: March 16th 2020





 Beste lezer, 

We willen je hierbij in een vervolgbericht informeren over Padma en het coronavirus.

Padma volgt nog altijd nauwgezet de ontwikkelingen rond het coronavirus. De veiligheid en gezondheid van onze huurders, vrijwilligers en bezoekers zijn en blijven voor ons prioriteit. Padma volgt hierbij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zie hier de aanvullende maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland overheid en het RIVM. Ook alle eerder genomen maatregelen worden verlengd tot en met maandag 6 april.

Vooralsnog kunnen activiteiten binnen Padma dus doorgang vinden. We adviseren je opnieuw om bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven. En natuurlijk de hygiëne in acht te houden: handen wassen, in de elleboog hoesten/niezen, papieren zakdoekjes gebruiken en geen handen schudden.

Uiteraard is het aan iedere docent en therapeut om zijn of haar eigen afweging te maken over het al dan niet door laten gaan van lessen en/of behandelingen. Bij onzekerheid neem je contact op met je docent of therapeut.

Hoewel het gebruik van de Zonnebloem niet gezien wordt als eet en/of drinkgelegenheid als in de maatregel bedoeld willen we uit voorzorg vragen geen gebruik te maken van de Zonnebloem voor het gezamenlijk drinken van koffie en/of thee of het nuttigen van etenswaren.

In de toiletten in Padma zijn de gewone handdoeken verwijderd. Papieren handdoek-dispensers en afvalbakken zijn besteld en zullen deze week geleverd en geplaatst worden. Tot die tijd zijn er in de toiletten papieren doeken op rol beschikbaar om de handen mee af te drogen.

We realiseren ons dat de onzekerheid door dit virus bij mensen verschillende reacties te weeg brengt. Dat belangen verschillend geïnterpreteerd worden en dat niemand precies weet hoe zich dit verder zal ontwikkelen. 
Wat wij wel weten is dat een plek als Padma ook in deze situatie voor mensen een plaats kan zijn waar even tot rust gekomen kan worden, stress verlaagd kan worden en waar docenten en therapeuten de gezondheid van hun cliënten kunnen blijven ondersteunen. 

Hartelijke groet,

namens het bestuur van Padma


© padma nieuwsbrief coronavirus 13 maart 2020
  
  Verwerijstraat 51A ● 4331 TB ● Middelburg


Je bent geabonneerd op de lijst "Padma Nieuwsbrief" (PN@synergie.nu)
met het emailadres: example@example.com

Je kunt je te allen tijde afmelden via de volgende link:
afmelden

Of maak gebruik van het volgende formulier om je opnieuw aan te melden:
formulier

Als er toch problemen zijn kun je altijd contact opnemen met de beheerder:
beheerder

Privacy Policy:
Wij respecteren uw privacy en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. U kunt uw gegevens zelf beheren of verwijderen. Uw gegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

Adresgegevens:
Verwerijstraat 51A 4331 TB Middelburg




<< Previous:
Padma Nieuwsbrief coronavirus 13 maart 2020


|  Archive Index  |

Next: >>
Padma Nieuwsbrief coronavirus 24 maart 2020

(archive rss , atom )

Verstuur bovenstaande nieuwsbrief naar een kennis




Graag de letters uit onderstaand plaatje intypen:

in het archief van deze lijst:


Nieuws, aanbod, informatie en ontwikkelingen bij Padma.
Aan- of afmelden:  

* Verplicht



Ga terug naar Padma